Home

Iedere onderneming en organisatie verdient
het beste juridische advies.
You

You

Er zijn momenten dat u een juridisch adviseur nodig heeft. Om net dat verschil te maken.

Om voor uw belangen op te komen bij een geschil, om u in een transactie bij te staan, of gewoon omdat u een strategische sparringpartner zoekt die u verder kan helpen.

Op die momenten verdient u een ervaren en betrouwbare adviseur die u op maat, praktisch en to the point adviseert. Een antwoord op specifiek úw vraag. Vanuit een benadering die gebaseerd is op uw wensen, voorwaarden en budget. Die service bieden wij bij Forest Flint.

Us

Wij zijn Forest Flint.

Een groep ervaren advocaten met diverse achtergronden. Wij houden van ons werk. En delen de overtuiging dat iedere onderneming en organisatie, groot of klein, buitenlands of binnenlands, profit of non-profit, het beste juridische advies verdient. Hoogwaardige service en kwaliteit moet toegankelijk zijn voor iedereen.

Complexe problemen lossen we samen met u op en luisteren daarbij eerst om uw vraag en behoeften goed in kaart te brengen. Wij hebben de kennis, ervaring en creativiteit om nieuwe wegen te vinden waar de gebaande paden doodlopen.

Forest Flint heeft een praktische en ondernemende instelling. En we willen altijd weten hoe u de samenwerking met ons ervaart, ongeacht of wij uw verwachtingen overtreffen of niet.

Why

Why

De wereld verandert.

Het recht staat niet op zichzelf, maar bepaalt de wijze waarop wij ons tot elkaar verhouden. Iedere onderneming en organisatie maakt onderdeel uit van onze samenleving. Wij zijn ons terdege bewust van dat perspectief. Niet alleen om onze opdrachtgevers van dienst te zijn, maar ook omdat wij zelf deel uitmaken van die samenleving. En omdat we daaraan willen bijdragen.

Forest Flint is een coöperatie, samenwerken zit in ons bloed. Bij Forest Flint koesteren we onze verschillen en delen we een gemeenschappelijk doel. Om juridische ondersteuning van hoge kwaliteit te bieden tegen op maat gemaakte, inzichtelijke en eerlijke prijzen.

Gewoon. Omdat wij vinden dat dat zo hoort.

Coffee

Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie. Of thee, dat kan ook.

Ons kantoor ligt aan het IJ op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Een plek vol leven, diversiteit en fun. Daar voelen wij ons thuis en hopen wij u binnenkort te verwelkomen.